InfoPano forum
Septembar 09, 2010, 04:58:09 am *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti: Nova Rapidshare pravila od kraja juna 2010.

Početna   Pomoć Pretraga Kalendar Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]
  Štampaj  
Autor Tema: RAPIDSHARE MI JE UKINUO ACCOUNT  (Pročitano 346 puta)
M1A2R3K4O5
Newbie
*

Pogledaj profil
« poslato: Mart 05, 2010, 03:00:33 am »

UKINUT MI JE ACCOUNT POSLE 15 DANA KORISCENJA A UPLATIO SAM 3 MESECA.RAZLOG KOJI SU NAVELI ZA UKIDANJE JE KORISCENJE ISTOG ACCOUNTA SA VISE KOMPJUTERA,A USTVARI JA IMAM ADSL KOJI CRKAVA PO DESET PUTA NA DAN I SVAKI PUT MORAM DA GA RESTARTUJEM I POSTO NEMAM STATICKU IP ADRESU SVAKI PUT KAD SE RESTARTUJE JA DOBIJEM NOVU IP ADRESU STO ONI REGISTRUJU KAO PROMENU KOMPJUTERA.NEZNAM STA DA RADIM DA LI MOZETE DA MI POMOGNETE UNAPRED HVALA!

MALO PRE SAM VAM POSLAO EMAIL I NADAM SE DA STE U PRAVU I DA CE TE USPETI DA GA ODBLOKIRATE,U SVAKOM SLUCAJU HVALA NA TRUDU!

ODBLOKIRALI SU MI ACCOUND,JOS JEDNOM MNOGO VAM HVALA!!!
« Poslednja izmena: Mart 05, 2010, 10:07:18 am M1A2R3K4O5 » Sačuvana
InfoPano
Global Moderator
Hero Member

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #1 poslato: Mart 05, 2010, 06:32:47 am »

Nije vam ukinut nalog.
Verovatno ste žrtva prevare u kojoj vam pošalju email da izgleda kao da je poslan od strane RapidShare, misleći da mnogi korisnici neće reagovati tj. kontaktirati nas.
Samo nam pošaljite vaše detalje (broj Premium naloga) na rs@infopano.com sa iste vaše adrese koju ste koristili prilikom kupovine i mi ćemo vam u roku od 1-2 sata odblokirati nalog i resetovati šifru.
Sačuvana
Stranice: [1]
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!